Allt annat!

Vill du kommentera något som inte rör en specifik bloggpost, eller vad som helst – kan du använda denna sida – TACK!


Lämna en kommentar

40 kommentarer

 1. Vilken snygg blogg!

  Kommer att lägga in den här som favorit såklart!

 2. LeoH

   /  december 28, 2006

  Då har jag varit här för första gången!;-)

 3. Shysst blogg, och bra angelägna ämnen. Tack för att du finns.

 4. Tackar för skrattet jag fick ikväll åt bävrarna…bloggen är bra kul att läsa//Maggan

 5. karinja

   /  mars 5, 2007

  underbart att känna att det finns fler som delar ens värderingar och livssyn. skönt att vi är flera. många tillsammans är vi STARKA. kram!

 6. Nu såg jag (herr K) att du hade flikar….Lite trög e jag 🙂
  Kramar!

 7. tibblekampanjen

   /  mars 21, 2007

  Hej!
  Med tanke på att du är täbybo så kanske du är intresserad av tibblefrågan?
  Se tibblekampanjen.wordpress.com
  uppmärksamma gärna detta på din blogg!

  //Marcus, talesperson för Tibblekampanjen.

 8. Kontakta mig – Axel SVT

 9. Din blogg är helt genial, jag kan inta fatta att jag inte hittat den förut. Nu åker den upp på min mycket exklusiva länklista.

 10. Hej igen!

  Jag har dragit igång KU-bingo nu, jag tänkte att du kanske skulle vilja vara med. Regler och bricka finns här:

  http://alliansfrittsverige.blogspot.com/2007/04/april-24-2007-ntligen-dags-fr-ku-bingo.html

  Mycket nöje.

  Björn

 11. Sub

   /  april 24, 2007

  Härligt!

  Fler vänsterbloggare!

 12. hej, tycker detta är en jättebra sida. Fler röster från vänster i denna alliansens Sverige behövs.

  Upp Till Kamp!

 13. Kajsa

   /  maj 14, 2007

  Håller med dig, Nicke!!! 🙂

 14. Ilse-Marie ska det naturligtvis stå, inget annat.

 15. Hej Ilse-Marie!

  Jag har lite goda nyheter att dela med mig av. eftersom jag inte kan hitta någon mailadress så… hm… skulle du kunna maila mig på

  bjong_flideng@hotmail.com

  Tack på förhand.

  /Björn
  alliansfritt sverige

 16. hej ilse-marie, vad arbetar du med?

 17. Svar till C: Det är min hemlighet!

 18. Hej!
  Det här blir en något udda fråga. Har hållit på hela kvällen och försökt få till något som liknar din ”Blogglistor” eller ”Agenda 2010”
  Hur får man till sånt i högerspalten?

 19. lars svedberg

   /  oktober 8, 2007

  Hej. Jag söker skämthistorier om kärnkraft. Jag ger ett smakprov. har ni några?

  Det var tre män som träffades på en bar. En amerikan, en austaliensare och en ryss. Efter ett tag vid baren så undrade australiensaren och ryssen till amerikanen. Vem är du då? Amerikanen bad om ett glas whisky, ställde det på bardisken, tog ett par steg bakåt, drog upp två revolvrar, sköt sönder glaset, blåste bort krutröken och sa: Buffalo Bill. Ojdå det kände dom förstås till.

  Då frågade dom australiensaren. Å vem är du då? Han bad också om ett glas whiskey, tog ett par steg bakåt, drog upp en bumerang ur rocken och kastade den så den krossade glaset: Bumerang Bill är mitt namn. Så då frågade dom förstås ryssen och vem är du då? Han beställde inte någon whiskey utan knäppte långsamt upp byxorna, drog ned dom och kalsongerna är där hängde två kukar istället för en. Då sa ryssen: Jag är Tjerno Bill.

 20. Men Hejsan IlseMarie!
  Ja de må jag säja att det här var verkligen ett angenämt sammanträffande:O) Jag hade inte en susning om att det var du, Nelsons matte som är ägare till den här förträffliga bloggen! Hade jag tagit mej i hampan & läst lite ”Om Dig” hade jag nog förstått. Så bra det kan bli ibland när man minst anar det!
  Självklart ska du få en liten hjärte-plats hos mej & min egen blogg:O)
  Hoppas lille tuffe Nelson mår gott. Casper, den store lunsen lunkar på i sin vanliga takt:O)

  Tack oxå för att du delar med dej av dina mycket kloka tankar.
  Ha det nu så gott & hälsa Nelson från mej & Casper:O)
  Kram
  /Elisabeth

 21. Hej, ilse-marie! 😀
  Länkade till din astrosida igen, men det har du ju lovat mig att jag får göra vid behov. 🙂
  Annars hade jag något annat på hjärtat (även mitt är rött f ö 😉 )
  Du har blivit taggad! Kolla närmare på http://samzodiac2.wordpress.com/2007/10/26/taggad-av-tyra-tok/

  Ha det så gott!
  Kram!

 22. Tove

   /  december 2, 2007

  VIlle bara säga att jag tycker du skriver en helt underbar blogg. Analyser, sammanfattningar m.m. .. Man blir helt kär! 🙂

  Kramar Tove

 23. bibomedia

   /  februari 29, 2008

  🙂

 24. Vill bara tipsa om vad som hänt kyrksyster, har du läst mitt inlägg?
  Mvh fd ”Fru Luna” /annalotta

 25. H-E.R

   /  juni 17, 2008

  Jag vill tipsa om Project Runeberg, nordisk klassisk litteratur i elektronisk upplaga. Där finns nu 813 titlar och fler blir det. Längst ner på sidan finns en download-funktion så man kan spara böckerna som är utlagda i sin helhet. Det är helt gratis och en riktig guldgruva för den som gillar att läsa. Romaner, dikter, fakta mm.
  http://runeberg.org/katalog.html

 26. Hej Ilse-Marie!
  Du ska veta att jag uppskattar din blogg jättemycket! Du skriver om det som är väsentligt i dessa dagar, då vi går in i ett historiskt, ekonomiskt kaos och sveriges ledare låtsas som om de har kontroll! Jag blir förtvivlad över deras inkompetens och maktfullkomlighet. Kommer att följa och citera din blogg framöver också! Go Girl!!!
  Ilona

 27. Tack Ilona 😀 Hoppas jag orkar fortsätta… dina ord ger mig ny energi!

 28. Eva

   /  mars 24, 2009

  I dagens UNT (tyvärr inte på nätet) berättas om hur timanställda som blir sjuka nekas sjukpenning. Man berättar om en man som i november blev svårt skadad i benet vid sitt jobb på Arlanda, och är sjukskriven fram till en operation i april. Trots att han jobbat heltid där i många år får han ingen sjukpenning.

  Pga av skadan kan han inte utföra något av de två olika arbeten han har på Arlanda. Efter nyår valde hans arbetsgivare att inte schemalägga honom eftersom han inte kunde arbeta nu. De har intygat till Försäkringskassan att han hade fått jobba heltid om han inte varit skadad.

  Men eftersom han inte är schemalagd betraktas han inte som sjuk, utan som arbetslös. Därför har han inte heller längre rätt till sjukpenning. Sedan 1 januari har han inte fått en krona av Försäkringskassan, utan uppmanas söka jobb trots att han är sjukskriven. Någon rehabplan finns inte heller, eftersom Försäkringskassan anser att han ska söka andra jobb istället, som han kan klara med den skada han har.

  Eftersom han fått sjukpeng till 31 dec, och inte räknat med att bli av med den, skrev han inte in sig på Arbetsförmedlingen direkt i januari, och därför kommer han bara att få lägsta dagpenning. Han har dessutom barn att försörja.

  Alla timanställda behandlas på samma sätt – är man inte schemalagd, så betraktas men som arbetslös, inte sjukskriven, och följden blir att man inte kan räkna med nån rehabplan och att man måste börja söka jobb omedelbart efteråt. Detta enligt Cecilia Udin på Försäkringskassan i Uppsala, som säger att om han hade varit fast anställd hade situationen kanske (!) varit annorlunda.

 29. Kommer definitivt att flytta dig, dvs från mina högst privata favoriter på datorn till en plats på min röriga blogg 😉

  Jag som varandes konstant grötig i skallen har dig att tacka för mycket av det jag ändå lyckats hänga med i borgarnas härjningar, din proffsiga och helt enkelt intressanta blogg är guld värd. All heder åt dig!

 30. Men Hejsan IlseMarie!Ja de må jag säja att det här var verkligen ett angenämt sammanträffande:O) Jag hade inte en susning om att det var du, Nelsons matte som är ägare till den här förträffliga bloggen! Hade jag tagit mej i hampan & läst lite ”Om Dig” hade jag nog förstått. Så bra det kan bli ibland när man minst anar det!Självklart ska du få en liten hjärte-plats hos mej & min egen blogg:O)Hoppas lille tuffe Nelson mår gott. Casper, den store lunsen lunkar på i sin vanliga takt:O)
  +1

 31. Ann-Charlotte

   /  oktober 18, 2010

  Hej, gillar din blogg, dina bilder på blommor är fantastiska. Jag älskar fullkomligt den målade blomman du har på din bloggsida – kan man få tag på hela den bilden någonstans. Du kanske har målat den själv? // Mvh Ann-Charlotte

 32. Ann-Charlotte

   /  oktober 20, 2010

  Finns det någon möjlighet att få/köpa bilden av dig. Jag skulle vilja ha den på väggen – älskar färgerna! Går det överhuvudtaget att göra en tavla av din bild? // Ann-Charlotte

 33. Skicka ett mail så skickar jag originalbilden och en version av den ”målade” bilden. Tror säkert att det går att göra något av den – har inte försökt själv. P.S. Det kostar inget!

  E-mail; oneredhart@hotmail.com

 34. Precis vad jag behövde läsa i kväll! Tack!

 35. Mia

   /  september 4, 2011


  Sprid gärna den här på facebook.Nätkärlek till Norge.
  Den är superfin.

 36. Ia Höst

   /  december 20, 2011

  Hej! Undrar om du skulle kunna kontakta mig rörande tanken om att försöka skriva en bok… kanske något som du redan funderat på?? Jag berättar gärna mer om hur jag tänker i ett ”privat” mail.

  Mvh Ia

 37. Mona

   /  februari 1, 2012

  Jej jag hittade din blogg idag o tycker att du har en riktigt bra blogg , Ser fram emot att följa ditt bloggande.

 38. Blev riktigt glad när jag hittade din blogg :). Så bra!

 39. Tack för en fantastiskt bra blogg! Jag kommer att följa dina inlägg hädanefter. Delar med mig av din fb-sida också. Viktigt att fler får tillgång till dina kloka, engagerande ord! /Edit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: