Är Carl Bildt en människa?

cb.jpg

Alla de som kritiserar Carl Bildt just nu, fattar de ingenting?
Det är ju faktiskt så att Carl Bildt tillhör den enastående, men försvinnande lilla, gruppen människor som aldrig gör fel. Ja, ni läste rätt – han gör faktiskt ALDRIG fel.

Det kanske finns de som invänder nu och säger; – men alla gör ju fel nån gång, det är ju faktiskt mänskligt att fela. Men nej, där är det nog ni själva som får stå med hundöronen. Carl Bildt är inte en människa, i alla fall inte i det avseendet. Han har faktiskt aldrig i hela sitt liv gjort, sagt eller ens varit i närheten av något misstag, någon felsägning eller någon missgärning. Han är helt enkelt perfekt. Och det ska vi bara vara tacksamma för!

reinfeldt.jpgpig.jpg

Tror ni mig inte så fråga gärna några av hans bästa vänner, t.ex. Fredrik. Nu menar jag givetvis den Fredrik som benådade en gris i bingolotto i julas. Tack sa säkert grisen, och tack säger säkert även Carl. Fredrik menar nämligen att all kritik mot Carl beror på folklig obildning. Vi vet inte vad optioner är. Så det så. Vi förstår inte hur Carl har offrat sig för pensionärer och småsparare. Visserligen har han fått små gratifikationer för sina offer på sisådär 17 miljoner kronor, men ändå. Han har jobbat hårt!

bush_turkey.jpg

Och tror ni ändå inte på hans ofelbarhet, kan ni ju fråga en annan av hans bästa vänner Dick Cheney. Alltså den Dick som är vice president till George W. Bush. Alltså den Bush som benådar kalkoner inför varje jul. Inga grisar och inga människor, men väl kalkoner.

dick-cheney-angry.jpg

Dick har visserligen, av illvilliga och elaka människor, anklagats för att ha smak för tortyr och har väl lite ”trassliga” affärer han med, men en sak vet han med säkerhet – Carl Bildt är ofelbar. Vi ska enbart vara tacksamma för att en sådan begåvad undermänniska vill ta på sig det skitiga jobbet det är att vara utrikesminister åt ett så obildat folk som det svenska. Vi ska enbart vara tacksamma!

JA, IBLAND HAR MAN TUR!

Andra bloggar om: , , ,

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

24 kommentarer

 1. FY FAN VAD BRA SKRIVET!!!! Vi e stolta att ha en sån bloggvän som du! TACK 🙂
  Kramar till dig!

 2. Tack ska du ha, det värmde!

 3. Herr Messerschmidt Carl Freiherre Bildt är af den skola där intet fel begås. Dick Cheney är en ren idiot, en högerradikal typ som knappast har den intelletuella kapacitet som krävs vid möten med en sådan storhet som Bildt. Men Bildt finns ju där pengar finns och då spelar tankar mindre roll. Du har åter satt fingret på pekfingret, givit den tröga dumheten ett ansikte som liknar en viss Herr Überutrikesminister, tamejtusan är det inte samme man. kram på dejjj!!!

 4. Vad vill du ha sagt? Är det fel att ta emot en ersättning för styrelsearbete i form av optioner på företagets aktier? Nej. Du fiskar i grumliga vatten. Vi skall bli ”förbannade” på Bildt etc. för att han blev miljonär på sin intelligens. Just det, det var precis vad han blev. Han har läst och läst och läst och engagerat sig i politik och internationella relationer ända sedan barndomen. Klart att han tackade ja till att sitt med i styrelsen för ett företag som han genom sin förståelse kan räkna ut kommer att explodera på aktiemarknaden. Klart att han hoppade på uppdraget för optionernas skull. Men vad är egentligen ”felet”? Jo, han är en
  sådan där ”utsugare”, eller hur? Alltså, en person vars intelligens gör att han kan agera för MÅNGA andras väl så att det gynnar honom VÄLDIGT MYCKET.

  Sådana som du sitter och är ettriga på en studiecirkel på Hisingen när du är 17 och slutar i vävd slips i något dammigt arkiv under riksdagen. Det är väl därför som du är bitter, kan jag tänka.

 5. Bitter? Jag gillar ju Calle 😉
  För övrig är jag 45 år och använder inte slips – det är ju inte så vanligt att kvinnor i min ålder gör det heller!

 6. Ilse-Marie. Var inte så könskonservativ. Varför skulle inte du kunna bära slips? Och du har säkert varit 17 någon gång; jag skrev att du började på studiecirkeln.

  Bitter, passivt aggressiv, kalla det vad du vill. Berätta vad det är som är skämmigt med Bildts affärer.

 7. Har aldrig gått nån studiecirkel heller – dubbelfel! 😉
  Ärligt talat bryr jag mig inte så mycket om hans affärer, men en människa som saknar fel tycker jag är intressant i sig. Själv är jag ju full av dem, fel alltså, eller hur?

 8. Lennart Regebro

   /  januari 10, 2007

  Personangrepp må vara effektiva, men dom gör inte så att man har rätt, ens om man gör det med sarkasm och när målet är en minister.

  Saklighet är kanske mindre övertygande, men inger lite mer respekt, åtminstonde bland folk som har nåt i huvudet.

  Tänkte att du skulle vilja veta det, Ilse-marie…

 9. Herregud är väl det minsta man kan säga när man sett vilka kommentarer du får…Massa nationalsocialister som kallar sig kultursocialister och en massa dravel! KOM TILLBAKA TILL AB!!!!! Massa kramar till dig!

 10. ebitmanagement

   /  januari 10, 2007

  Jag är i varje fall glad över att Bildt sitter i regeringen.

  Gällande hur mycket pengar han tjänat så kan man ju alltid furndera över hur mycket till exempel Göran Perssons hustru fick när hon slutade efter några få år i Systembolaget, om man vill jämföra med något.

  🙂

 11. Familjen Kaos. Jag kallar mig ”kulturnationalist”. Jag är säker på att jag inte är nationalsocialist. Jag är en offentlig person och om någon är Dr Dravel här, så är det du. Du kastar väl skit på slentrian, kan jag tänka. Vi får se när det återvänder till dig.

 12. Tobbe S. Du kallar dig vad du vill MEN i grund och botten så är ni de samma år ut och år in..Går man som en anka och ser ut som en anka ja..då e du väl en höna eller? Enligt alla SD program så är det bara att byta ut kultur mot ras så……Då e ni ju kulturister..men visst vem vet kanske du får in 2500 på din sida 🙂

 13. Familjen Kaos. Jag är inte medlem i SD. PK-svenskar tillåter hela världen att vara nationalister (från kurder till norrmän) UTOM svenskar. Min farfar var tysk. Min farmor var litauisk judinna. Jag är vad jag säger att jag är: Jag tror på att bevara liberala västerländska värderingar i Europa. Då kan vi inte ta in mer än flyktingar och efterfrågad arbetskraft från Afrika och Mellanöstern. Människor hamnar i utanförskap och blir landets fiender, om de blir för många av samma kulturellt slag och inte assimileras.

 14. tOsiri. Sorry, jag menade 3 frågor 🙂

 15. M.C

   /  januari 11, 2007

  As soon as I read a blog where T.S has left an answer… You know, this is not really a political discussion… personangrepp… ignoring each others arg, etc.

  To tOsiri: If you want to make a point, and I believe you are really trying to, do it shorter… Not saying there’s anything wrong with what you are saying, nor saying there isn’t, I just think more people would read it.

 16. Vad häftigt, då har vi något som förenar oss. *LER*
  Bono som hundnamn är inte fy skam. Tufft tycker jag. KRAM:)

 17. M.C. Who said this is a political discussion? tOsiri´s describing Bonnier in a weird way and I´m asking for sources and references.

  It´s also a ”personangrepp” when you are describing me in a tendecious way without leaving any references. Don´t pretend that you´re not in the game.

 18. Metaj

   /  januari 11, 2007

  Tack för att vi är tillbaka vid ämnet! Jomenvisst, är C.B.felfri! För det är ju ointressant i sammanhanget om han är intelligent och förmögen, det viktiga är ju att han är en sån moralisk och etisk förebild!
  En internationellt väl ansedd man – lierad med ett kontroversiellt oljebolag som gör stora pengar i krigshärjade länder. Det är härligt att ha en sån etiskt oantastlig människa som Sveriges representant i utrikesfrågor! Mycket mer moral här än hos andra tillsatta och avsatta moderata politiker, minsann! ”Sila mygg och svälja kameler” – undrar varför det gamla ordspråket dyker upp i huvudet?

 19. Till tOsiri:
  Orkar inte med dina långa utläggningar mer – de har heller ingenting med min blogg att göra! Jag har aldrig tidigare stoppat någon från att kommentera, trodde aldrig jag skulle göra det – men, nu har jag fått nog! Skaffa en egen blogg om du behöver skriva av dig. Här kan du inte göra det mer! Tack för visat intresse!

 20. tOsiri. Kolla: http://www.frihetsguiden.com

  Min kristendomskritik är genomtänkt och inte personligt riktad mot dig. Jag har funnit vårt meningsutbyte spännande och önskar dig lycka till. Jag var retstickan av oss två. Du skötte dig bra, men du var långrandig och du hade inget att komma med. Adieu.

 21. haha simpel elakhet, kan det bli bättre? nä 🙂

 22. sofia som bloggar brev till Gud

   /  januari 12, 2007

  bra inlägg Ilse-marie, kram sofia

 23. Bra inlägg!

  Skrev ett nytt inlägg om stolpskottet idag…
  http://blogg.aftonbladet.se/4219/perma/291796

  Mvh /Lasse

 24. Peter

   /  april 29, 2007

  Carl Bildts affärer är skumma därför att det finns en avsevärd risk att personliga intressen går före nationens. Jag tror de flesta människor i Sverige skulle ta 17 miljoner hellre än att göra ”rätt” i nån halvt obetydlig fråga.

  Sen är det löjligt övertydligt att regeringen handlar utifrån personliga intressen när de sänker / tar bort höginkomstskatten. Hur mycket tjänade jag på det? 13.50. Hur mycket tjänade Bildt eller Reinfeldt? räkna själva…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: